3D TUINONTWERP

Bij hoveniersbedrijf Bluemink bent u,
van idee tot realisatie, aan het juiste adres.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

GEEN INSPIRATIE VOOR UW TUIN? BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

3D TUINONTWERP

Een tuin aanleggen begint met een goed tuinontwerp. Hovenier Martin Bluemink luistert eerst naar uw wensen en in nauwe samenspraak met u komt er een ontwerp tot stand. Een tuinontwerp begint met een inventarisatie van uw tuinwensen. De een houdt van tuinieren terwijl de ander eerder kiest voor een onderhoudsvrije tuin vanwege tijdgebrek of gebrek aan affiniteit met tuinieren. Hierdoor bent u verzekerd dat u de tuin krijgt die bij u past.

Indien gewenst verzorgen wij voor u een tuinontwerp in 3D.
Wanneer we voldoende informatie hebben zullen we uw tuin uittekenen en ontwerpen in een 3D programma. Met deze tekening en het 3D programma kunnen we voordat we overgaan tot de tuinaanleg al virtueel door uw tuin lopen. Op deze manier kunt u alvast een kijkje nemen in uw nieuwe tuin. Bovendien krijgt u een duidelijk beeld bij de flora die gebruikt zal worden en bij de zichtlijnen die er in uw tuin zijn. Deze zichtlijnen zijn met name belangrijk vanuit verschillende belangrijke punten in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan het uitzicht vanuit het huis of vanaf de verschillende terrassen.Hieronder vind u voorbeelden zoals de tekening eruit kan zien. Ook kunt u dan door een 3D filmpje van het ontwerp “lopen”. Binnenkort zullen er voorbeelden van 3D ontwerpen van Hoveniersbedrijf Martin Bluemink op deze pagina te vinden zijn.

TUINWENSEN

Een tuinontwerp is doorslaggevend voor het welslagen van uw tuinwensen. Maar uiteraard blijft Hoveniersbedrijf Martin Bluemink niet steken in het maken van plannen. De tuinaanleg wordt met de grootste zorg en deskundigheid uitgevoerd, zodat u er jarenlang plezier van hebt. Alle planten en materialen die in de tuin verwerkt worden, zijn van uitstekende kwaliteit. Ook kunnen wij het tuinonderhoud voor u verzorgen

OVER BLUEMINK

Bij hoveniersbedrijf Martin Bluemink bent u, van idee tot realisatie, aan het juiste adres.
Graag laten wie u zien wat Hoveniersbedrijf Martin Bluemink voor u kan betekenen.
Geheel vrijblijvend natuurlijk!

CONTACT

Mail: info@martinbluemink.nl
Telefoon: 06 55577517
Locatie: Utrecht, 123

CONTACT OPNEMEN